Behandelingen

Wij plannen graag tijd voor u in

Samen bepalen we dan welke behandeling het best voor u is. Huidverbetering? Met de unieke producten en behandelmethodes van pH formula boeken we fantastische resultaten.

Ontdek de sensatie van een peeling, zuurstofbehandeling en actieve werkstoffen in één! Een kuur van 3 tot 6 behandelingen werkt verbluffend. Maar ook het resultaat van een enkele behandeling zal u al verrassen.

We kunnen met de producten zeer specialistisch werken. En Een aanrader dus, als een stap verder richting huidverbetering naast onze klassieke gezichtsbehandelingen.

Hieronder leest u meer over die specifieke behandelingen...


Behandelingen met PH Formula

A.G.E. Resurfacing
Uw huid is dof, heeft pigmentvlekjes, en de lijnen in uw gezicht worden dieper. U wilt een gladdere huid, couperose en beschadigingen door de zon verminderen. Ook wilt u uwrimpels rond de mond, ogen en decolleté aanpakken. Dan is de A.G.E. behandeling perfect voor u.

Zichtbaar resultaat:
Uw huid wordt gladder, stralender en ziet er jonger uit. De cellen diep in de huid worden gestimuleerd. Dit bevordert de aanmaak van collageen en elastine waardoor uw huid steviger wordt. Al na de eerste behandeling ziet u het verschil. Weg botox en aan de slag met deze natuurlijke, revolutionaire behandeling!


A.C.N.E. Resurfacing

Heeft u snel verstoppingen of een acne-huid? Dan wilt u iets doen aan de ontstekingen van de huid, vergrote poriën, overmaat aan talg en littekens.

Zichtbaar resultaat:
Deze behandeling brengt uw acne onder controle: minder verstopte poriën, afnemende huidverkleuring, vermindering van littekens, talgophoping, puistjes. Het verfijnt de poriën Bovendien verkleinen de peelings het risico op littekenvorming in de toekomst. Deze behandeling is mogelijk vanaf 15 jaar.


M.E.L.A. Resurfacing
Uw huid vertoont sproeten, rode vlekjes, hyperpigmentatie of zonbeschadigingen. De M.E.L.A. Resurfacing herstructureert de opperhuid, zodat het probleem van binnenuit wordt aangepakt. Deze formule heeft een blekende werking zonder de huid te irriteren.

Zichtbaar resultaat:
Diverse soorten hyperpigmentatie worden vernietigd. De productie van collageen stimuleren we waardoor uw huid rustiger, egaler, stralend en steviger wordt. U ziet tevens verbetering van fijne lijntjes en rimpels.C.R. Resurfacing
Herkent u uw huid: chronische roodheid en kleine ontstekingen(rosacea), vergrote poriën en fijne lijntjes die steeds dieper worden. U wiltuw roodheid verminderen en haarvaten verstevigen. En een jongere uitstraling? Laat u adviseren over C.R. Resurfacing.

Zichtbaar resultaat:
Minder roodheid, een egale teint. C.R. Resurfacing is speciaal samengesteld vanuit een antibacteriële werking. U ziet meteen resultaat: stevige huid, egaler, rustiger en een jongere uitstraling.E.Y.E - B.A.R – N.E.C.K
Nemen de lijntjes rond uw ogen en hals toe? En de ‘barcode’ rondom uw lippen? Heeft u donkere kringen en zwellingen onder de ogen. Uw huid is mat. De E.Y.E - B.A.R - N.E.C.K behandeling pakt specifieke plekken extra aan.

Zichtbaar resultaat:
Een egale, jongere huid is het resultaat. Door de nadruk op de specifieke plekken worden rimpels minder zichtbaar. Uw huid krijgt een gezonde teint en frisse glans. Voor iedereen die er stralend uit wil zien.Vitamine C
Met het ouder worden verliest de huid elasticiteit. Voelt u dat? En is uw huid mat, dof? Een oneffen structuur? Dan is de Vitamine C behandeling van pH formula iets voor u!

Zichtbaar resultaat:
Ervaar een ware beauty-boost! Na de behandeling voelt uw huid steviger. Pigmentvlekken zijn minder goed zichtbaar, de structuur van de huid is beter en u straalt rust uit. Dankzij de krachtige werkstoffen knapt u huid zo op, dat u een jongere uitstraling heeft. Egale teint, zachte wangen.


I.N.S.T.A.N.T. LIFT
Heeft u sproetjes, couperose of pigmentvlekken? Ziet u verhoorning optreden? Mogelijk is uw huid ook mat en glansloos. Dan is deze behandeling u op het lijf geschreven.

Zichtbaar resultaat:
We bereiken een liftend resultaat. De I.N.S.T.A.N.T. LIFT werkt verstrakkend en geeft volume met een directe verandering in de huidstructuur. De huidtextuur wordt fijner en poriën zijn minder zichtbaar. Onzuiverheden worden verwijderd zonder dat de natuurlijke balans van de huid wordt aangetast. De anti-oxiderende werking revitaliseert direct de huid en verheldert de pigmentophopingen.

Afspraak

Ja, ik wil direct een afspraak maken.

Voornaam:
E-mail:
Heb je een opmerking of stel hier je vraag: